Lifestyle·Persoonlijk·Huishouden

Geluksmomentjes #14: loopfiets, zon en moestuintjes

Geluksmomentjes #14

 

Het zonnetje scheen lekker vaak deze week en we hebben daar dan ook veel van genoten. Veel buiten geweest en na het avondeten nog even naar de speeltuin. Fijn is dat en daar slaapt Marc dan ook goed van. Merk jij dat ook aan je kind? Dat ze lekker moe zijn na een actieve dag buiten?

Wat wij verder deden afgelopen week dat lees je hieronder :)

WP_20160410_10_34_28_Pro

Bij de Lidl waren nog wat artikelen van het deluxe assortiment die ik nog niet kende, zoals deze suiker voor bij de koffie met chocolade en kaneel. Erg lekker! Koffie drink ik meestal 1 kopje per dag, dan vind ik het wel lekker als er een smaakje aan zit zoals je met deze suiker creëert.

Marc had geluk deze week. Per toeval kwamen wij deze tegen en kochten een loopfiets voor hem. Hij heeft een fietsje met zijwielen, die eigenlijk te klein is en we willen een grotere fiets voor hem kopen, eigenlijk zonder zijwielen. Hij zegt dat hij niet zonder zijwielen wil en wij kwamen deze loopfiets tegen. Wij denken dat hij hierop leert zijn evenwicht te bewaren en dan wel een grote fiets wil zonder zijwielen. De loopfiets valt goed in de smaak, is in hoogte verstelbaar en hij kan in het midden zijn voeten kwijt.

Ook interesse in een loopfiets van Puky? Klik dan hier. Marc heeft deze mooie groene.

WP_20160413_14_14_18_Pro

De moestuintjes doen het erg goed, alleen de doperwtjes komen nog niet uit. Een deel van de moestuintjes heb ik dus al in een groter potje gezet en in het zonnetje in de tuin gezet.

WP_20160415_11_01_39_Pro

Afgelopen week ging ik ook nog even de stad in, eigenlijk voor wol, maar kwam ik ook thuis met een paar andere fijne spulletjes. Sokken en shampoo voor Marc, omdat hij zo gek is op alles van de Minions.

WP_20160415_11_03_43_Pro

En voor mijzelf schoonmaakmiddel van Dasty, de ontvetter is heel goed, nu ben ik benieuwd naar de ontkalker. Ik kan weer aan de gang in elk geval.

WP_20160415_11_03_23_Pro

Dasty heeft een erg groot assortiment aan schoonmaakmiddelen wat je kunt kopen bij de Wibra. Gebruik jij ook weleens Dasty? En bevalt het goed?

Dit was onze week weer. Heb jij ook een fijne week gehad?

Comments

comments

5 gedachten over “Geluksmomentjes #14: loopfiets, zon en moestuintjes

  1. Leuk die producten van de Minions. Ik had met sinterklaas voor mijn neefje ook zo’n fles douchegel gekocht :-) Bij de Wibra kom ik haast nooit, maar bij de Action wel. Leuke winkel en je komt er eigenlijk zonder lege handen vandaan hè, haha.

  2. Heel aparte suiker chocolade voor de koffie. Wat handig dat Marc.. loopfiets hebt. Mooi ding. Moestuintjes ziet al groeien. Wat leuk. Ontvetter hebben wij dit ook dezelfde. Heel goed spul deze.
    Verleden jaar al gekocht. Leuke sokken en shampoo voor Marc..

  3. Ik merk idd ook dat Emma beter slaapt als ze lekker buiten heeft kunnen spelen… Die suiker van de Lidl, lijkt me echt heerlijk! Thanks voor die tip, moet zeker gaan kijken…. En erg leuk zon loopfiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *