Persoonlijk

Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #12

geluksmomentjes

Vorige week werd het lente :) Echt lekker weer was het nog niet, maar daar komt deze week verandering in. Nu even een terugblik naar onze vorige week, een dagje later dan normaal.

Maandag werkte ik de hele dag, waarna het weer een race tegen de klok was om Marc op tijd in zijn bedje te krijgen. Hij zelf heeft daar geen enkel probleem mee, met laat in bed liggen, maar wij weten wel beter. Nu hij naar school gaat is hij toch al eerder moe en willen we hem echt voor 19.00 u in bed hebben. Dat valt niet mee, hij treuzelt en speelt bij alles :) Hij is vast niet de enige kleuter die dat doet.. Herkenbaar?

Dinsdag was ik in de middag vrij en knutselde ik een krans in elkaar van Shaggy wol van de Zeeman. Het was de bedoeling er een kussenhoes mee te breien, maar dat lukte niet, dus heb ik er een krans van gemaakt. Best leuk, toch?

geluksmomentjes #12

Woensdag reden Marc en papa na het eten nog een rondje met de accuwagen van Marc. Hij is super-trots op dat ding, een echte politiewagen. Hij kan hem tegenwoordig zelf besturen en gas geven, dus het is ook wel erg leuk.

geluksmomentjes #12

Donderdag werkte ik weer een hele dag maar mocht eerder weg bij mijn klant waardoor ik toch Marc van school kon halen. Fijn is dat!

’s Morgens hadden ze op school paasontbijt. De tafeltjes waren leuk gedekt en alle kindjes hadden een bordje met eten bij zich. Zo ook onze Marc. Hij was alleen enorm verdrietig deze ochtend en wilde veel liever net als anders in de kring zitten zoals elke ochtend. Gelukkig is de juffrouw erg lief en pakte zij Marc vast toen ik wegging. Zo is het verdriet altijd snel weer over.

Vrijdag werkte ik in de ochtend en ’s middags was ik vrij, net als Marc. Wij hielden ons bezig met de moestuintjes. Nu maar wachten tot er iets uit gaat komen. Marc vindt het wel leuk en kijkt steeds even of er wat uitkomt. Geduld, mijn jongen..

geluksmomentjes #12

Zaterdag, een lang weekend voor de boeg. We genoten van een fijne wandeling en van de zon.

geluksmomentjes #12

Ik maakte een lekkere quiche waarvan je het recept hier kunt vinden.

geluksmomentjes #12

Zondag sliepen wij uit. Marc was laat wakker :) Pas om 9.30 u. Heerlijk vind ik dat.

Marc zocht paaseieren, wat hem goed afging.

Maandag, een extra vrije dag, wat is dat prettig. Wij hadden een heerlijke paasbrunch met zijn drietjes.

geluksmometjes #12

In de middag deed ik wat in huis en gingen we naar het tuincentrum. Alleen om wat rond te kijken en  ideeën op te doen.

Had jij ook een fijn paasweekend? Laat het me weten in de comments :)

Vergeet trouwens niet om mee te doen met mijn winactie! Je kunt 25,00 shoptegoed winnen bij telefoonhoesjestore.nl. Hier kun je het artikel lezen. Doen hoor :)!

 

Comments

comments

7 gedachten over “Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #12

  1. Goedemiddag Yvonne,
    Knutselen heb je leuk gedaan met kaarsje erop. Wat gaaf dat Marc.. auto rijd. Leuke ding voor Marc..Marc heeft daar plezier erin. Moestuintje is altijd leuk voor de kinderen. IK heb op tv gezien van reclame. Leuk voor de kinderen ziet moestuintje groeien. Elke dag spannend. Wat ziet paasbrunch mooi uit. Dit hebben wij niet gedaan. Eigenlijk hebben wij ook niks gedaan met de Pasen.
    Week is voor hard voorbij gegaan.
    Fijne middag.

  2. Wat onwijs gaaf zeg die accuwagen ik kan mij voorstellen dat je zoontje daar heel erg veel plezier van heeft. En hier is het ook altijd heel erg treuzelen voor het naar bed gaan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *