Persoonlijk

Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #11

Geluksmomentjes #11

Weer een weekje dichterbij de lente! En we konden genieten van veel zon.

Mijn week begon met minder fijn nieuws: een van mijn cliënten is verhuisd naar een hospice. Hij had wel vertelt dat hij zou gaan, maar wist nog niet wanneer. Helaas gebeurde er iets in het weekend waardoor hij direct naar het hospice moest gaan en ik heb geen afscheid van hem kunnen nemen. Het was een stille man, hij zei niks tegen mij, alleen het hoognodige, dus ik vind het lastig om er op bezoek te gaan. Vandaar dat ik hem een kaart heb gestuurd waarin ik hem vertel dat ik blij ben dat ik hem ondersteuning heb kunnen geven in zijn huishouding.

Afgelopen week was verder een rustige week, ik had nu 2 extra middagen vrij, waarin ik lekker heb gewandeld met King en genoten heb van de zon, die lekker wat meer scheen.

WP_20160310_12_36_40_Pro

♥ Na het wandelen ging King in de zon liggen.

WP_20160309_16_28_22_Pro

♥ Het was nog wel frisjes, maar wel droog, na al die regen, dus we konden ’s middags even in de speeltuin doorbrengen, het is ook zo fijn om een speeltuin in de straat te hebben.

WP_20160311_07_39_02_Pro

Wat balen was, er zat een vieze geur in de koelkast. Nadat ik alles had gecheckt en de hele koelkast meerdere keren had gepoetst was de geur gelukkig weer verdwenen.

WP_20160312_12_42_52_Pro

♥ In het park maakten wij een wandeling in het zonnetje, Marc ging nog even op de sportapparaten die daar staan.

WP_20160312_15_54_29_Pro

Op zaterdagmiddag gingen we naar een speeltuin, ook King vermaakte zich hier heel goed.

WP_20160313_16_47_39_Pro

Zondag hebben we de paastakken versierd. Marc en ik maakten hangers met pakketjes van de Action en paashaasjes van wc rollen.

Komende week wordt het weer een zonnige week, en volgende week begint de lente echt. Heb jij daar ook zo’n zin in?

Comments

comments

5 gedachten over “Fijne momenten van afgelopen week: Geluksmomentjes #11

  1. Wat erg dat jou cliënten is verhuisd naar een hospice is gegaan. Dat is zeker rot nieuws. Het was stille man. Het was moeilijk om te afscheid te nemen geweest voor jou. Wat heerlijk dat je twee middag vrije dag had. Marc.. lekker spelen op de pleintje. Marc.. trappen op de ding was zeker zwaar geweest. IK heb dit nooit gezien. Je hond King lekker luieren op de grond. Mooie hond. Dan weer lekker graven in de grond. Dat kan honden heel goed. Ik vind je paas takken heel mooi versierd. Ook konijntje erbij. Schattig! Nog bedankt Yvonne. Het blijft moeilijk. Maar ook inwendig verdrietig.
    Fijne week. Het blijft vandaag ook mooi weer.

  2. Jammer dat je niet persoonlijk afscheid kon nemen van je cliënt, maar zo met een kaart kan ook. Wat een heerlijk weer hè. Grappig zoals King daar aan het graven is en leuk die sport-toestellen. Die hebben ze bij Zeewolde ook op het strand staan :-)

    Vandaag ook zonnig weer, maar hierna schijnt het minder te worden… helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *