Persoonlijk

Geluksmomentjes #10

Geluksmomentjes #10

Na een fijn weekend heb ik er geen problemen mee als de nieuwe week begint. Ik heb zelfs helemaal geen hekel aan de maandag, behalve afgelopen maandag, omdat het hier de hele dag aan een stuk door heel hard regende. Mijn regenpak moest dus uit de kast. Aan het einde van de dag had ik zelfs 2 paar schoenen die nat waren van binnen. Mijn vriend werkt buiten en was ook doorweekt.

♥  ’s Avond liet ik de hond uit en mijn vriend liet intussen het bad vollopen. Dit badschuim is van Action en echt heel fijn, onze badkamer is beneden en ik rook de mentholgeur al bij binnenkomst na het wandelen.

geluksmomentjes #10 lekker in bad met badschuim van Action

 

♥ Woensdagmiddag was Marc vrij van school en ik van mijn werk en speelde Marc heerlijk binnen. Sinds hij op school zit wil hij eigenlijk nergens meer naar toe als hij vrij is. Dan speelt hij het liefst lekker rustig thuis. King keek aandachtig toe wat Marc deed met zijn werktafel. Een leuk gezicht!

Geluksmomentjes #10 lekker spelen en King keek toe

 

♥ Gelukkig scheen afgelopen week ook de zon en gingen wij met King naar de Loonse duinen. Dit was even geleden, King had een scheurtje in zijn kruisbanden en moest 2 maanden rustig aan doen. Dat viel niet mee, hij heeft zoveel energie. Zaterdag konden we eindelijk weer eens gaan, een kleine ronde gedaan rond de plas en niet door het losse zand gegaan. King heeft tegenwoordig ook een autogordel. Wel zo veilig. Hij is niet echt een stilzitter maar met zo’n grote hond op de achterbank die steeds gaat staan wordt je zicht behoorlijk verpest. Met de gordel aan kon hij alleen maar zitten. Het is een soort tuig met een extra riempje eraan wat je in de autogordel klikt. Echt fijn :)

Geluksmomentjes #10 King met zijn autogordel

 

♥ In de Duinen ging King natuurlijk helemaal los. Hij heeft alleen maar gerend, zo blij dat hij was om weer los te zijn. Het is goed gegaan, hij heeft zich niet bezeerd en was voldaan bij thuiskomst. Hij sliep de hele middag :)

WP_20160227_14_08_40_Pro

♥ Hier gaat hij, hij zag het water en zette het op een rennen, zo blij :)

WP_20160227_14_13_17_Pro

WP_20160227_14_14_55_Pro

WP_20160227_14_19_37_Pro

WP_20160227_14_19_10_Pro

 

♥ Het was weer erg druk in de Duinen, wat wil je met zo’n lekker weer. Er is ook een ruiterpad, apart van de loslooproute voor honden.

WP_20160227_14_44_06_Pro

 

♥ Marc heeft afgelopen week op school zijn eerste lekker geleerd. De letter ‘t’ en hij is er volop mee bezig. Ook hier was hij op de terugweg aan het zoeken naar de letter ‘t’ en vond hem hier op de borden.

WP_20160227_14_44_19_Pro

 

♥ Ook zondag was het zonnetje er weer en gingen wij even een ronde door het park, een tussenstop bij de speeltuin gemaakt totdat we het koud kregen. De wind was snijdend koud. King was de enige die het niet koud had :)

WP_20160228_11_57_05_Pro

 

Had jij ook een fijne week?

Ook genoten van de zon in het weekend?

Vertel het me in de comments, ik ben benieuwd :)

 

 

 

 

 

Comments

comments

Een gedachte over “Geluksmomentjes #10

  1. Goedemorgen Yvonne,
    Kruiden bad is zeker lekker. Haha King keek naar Marc.. hoe het speelt. Leuke foto. Gelukkig gaat weer beter met King. Lekker dollen in duinen. Mooie hond is dit. Jullie hebben genoten. Leuke foto’s om te zien. Gelukkig was mooi weer. Wel koud vond ik.
    Fijne week.
    OT: Wij hadden tafel foto gemaakt. Het staat bij ons reacties van jou reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *