Persoonlijk

#30 Day Blog Challenge NL: Favoriete quotes

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Favoriete quotes

Toevallig heb ik laatst een aantal quotes hier in huis ingelijst, gewoon omdat ik het mooie teksten vond. Quotes die over liefde gaan, over het in de hand hebben van je eigen geluk, daar houd ik van.

Wat ik ook altijd erg leuk vind, tegeltjeswijsheid op het toilet. Hier op het toilet hangen er geen, maar als ik bij een ander naar het toilet ga en ze hangen er, dan blijf ik wat langer om ze even te lezen.

Een klant van me heeft een paar hele mooie:

Knuffel veel, knuffel goed

en

De wereld wordt mooier van een knuffel

Ik kan het erg goed vinden met mijn klant en zij kwam even naar mij toe terwijl ik haar toilet schoon aan het maken was, ze vroeg of ik haar tegeltjes gelezen had, waarop ze me een knuffel gaf en zei dat ze blij met me was. Zo lief! Deze teksten zal ik dus niet snel vergeten. Deze dankbaarheid doet me goed.

Maar nu dwaal ik af. Mijn favoriete quotes zijn:

WP_20160803_20_19_43_Pro

Deze quote vind je op de trap, bij binnenkomst in mijn huis kun je deze lezen. Nu niet denken dat mijn huis een grote bende is, ik houd het goed bij, maar mocht je onverwachts komen voordat ik heb schoongemaakt, dan kan er weleens wat rommel zijn van onze hond. Mijn portemonnee is niet leeg, maar mijn hond is wel een dure qua eten. En ja, mijn hart is al gevuld met liefde voor mijn gezin en mijn ouders, maar mijn hond hoort daar natuurlijk ook bij.

WP_20160803_20_19_58_Pro

Liefde voel je, daar ben ik het volledig mee eens. Iemand kan mij elke dag een appje sturen met : ik hou van jou, maar bij elkaar zijn is veel belangrijker en dan kun je voelen dat iemand van je houdt.

WP_20160803_20_20_13_Pro

Zo is het maar net: ik ben wie ik ben en zal voor niemand veranderen. Zo als ik ben, al ben ik anders, dat maakt wie ik ben.

Wat zijn jouw favoriete quotes? Laat het me lezen in de comments, ik ben benieuwd!

Comments

comments

6 gedachten over “#30 Day Blog Challenge NL: Favoriete quotes

  1. Ik ben dol op quotes! Ik deel ze dan ook veelvuldig op mijn persoonlijke FB pagina. Één favoriet heb ik niet. Ik vind zoveel quotes mooi. Zolang ze me maar weten te raken doordat ik mezelf erin (h)erken of doordat ze me kracht geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *