Mama

Doelen van november

Iedere maand stel ik mezelf een aantal nieuwe doelen. Die wil ik hier graag met jullie delen. Volgende maand zal ik jullie ook vertellen of ik mijn doelen heb behaald en waarom wel of niet.

Mijn belangrijkste doel is afvallen.

Afvallen wil ik doen door gezonder te eten en niet te snoepen. Bij mij helpt een dieet niet, ik heb het weleens geprobeerd, maar zodra ik met hongergevoel moet rondlopen, gaat het fout. Door met honger rond te lopen word ik chagrijnig, misselijk en licht in mijn hoofd. Dat kan ik echt niet gebruiken, ik kan er ook niet aan wennen en dus val ik liever langzaam af, door mijn eetgewoontes aan te passen. Minder vet, minder zout, minder suikers, geen koekjes, snoepjes, chips of snacks.

Mijn tweede doel is veel doen met Marc

Hij gaat eind januari naar school en ik ga half december weer werken, dus nu we nog hele dagen samen thuis zijn, wil ik onze tijd goed benutten en veel leuke dingen doen.

Dit zijn mijn doelen. Hebben jullie ook doelen voor jezelf gesteld?

Ik ben er benieuwd naar!

Comments

comments

5 gedachten over “Doelen van november

 1. Ik denk dat het je ook veel beter lukt als je wat minderd inplaats van echt op dieet want als je met een hongergevoel loopt werkt het alleen maar averechts…

  Heerlijk dat je nu nog zoveel tijd met Marc kan doorbrengen, geniet er maar van…

  Mijn doel is om wat minder te piekeren en me minder druk te maken om dingen maar dat is best nog wel moeilijk, toch ga ik het proberen…

  Voor morgen een fijne woensdag Yvonne.

  Liefs Marianne

  1. Natuurlijk is dat een heel goed doel Marianne, maar wel een moeilijk doel. Wanneer je iets echt wilt, kun je het wel bereiken.
   Minder piekeren en je minder druk maken. Dat kun je bereiken door meer dingen los te laten, kun je dat Marianne? Ik wens je veel succes xx

 2. mooie doelen! Afvallen doe ik ook aan mee. Had onlangs een mini bucketlist op mijn blog gezet, Leuk om kleine doelen te stellen om het zo makkelijker te behalen.
  Geniet nog even van de rustige tijd met Marc!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *