Persoonlijk

Mijn doel voor de maand maart

lente

Mijn doel voor de maand maart

Maart alweer, ik krijg zin in het voorjaar!

Het duurt vast niet lang meer en we krijgen steeds vaker het zonnetje te zien!

Het wordt dus ook tijd om eens wat in de tuin te gaan doen

en dat is precies wat mijn doel is in de maand maart.

 

Maar eerst even terug naar februari.

Mijn doel van februari was: een boek uitlezen.

Het boek is geworden:

WP_20160208_13_52_20_Pro

Het is een thriller, echt eentje waarvan je hoopt dat het allemaal goed afloopt, maar ondertussen wordt het alleen maar spannender en spannender en het boek is zo eng eigenlijk, dat ik het niet lees in bed voor het slapengaan.

Ik lees eigenlijk het liefst in bed, voor het slapen gaan. Door te lezen vergeet ik waar ik over pieker of peins, vergeet ik mijn zorgen van de dag. Maar dan moet ik echt een simpel luchtig verhaal lezen, zoals een chicklit en niet dit boek. Echt waar, ik zou er nachtmerries van krijgen (daar ben ik heel gevoelig voor). Dus dit boek lees ik in de middag, als ik een vrij uurtje heb, of vroeg in de avond, als Marc net in bed ligt. Daarom ben ik nog niet zover in het boek, maar ik ga het wel uitlezen. Dat was immers mijn doel!

narcis

Nu weer naar mijn nieuwe doel: de tuin doen.

En dan bedoel ik:

snoeien, onkruid weg halen, vegen en tegels schoonmaken. Die zijn nu groen, bah.

Dus hopelijk komt het zonnetje er regelmatig aan de pas, dan kan ik heerlijk ontspannen in mijn tuin :)

 

Heb jij ook een doel voor jezelf gesteld voor de nieuwe maand?

Vertel het mij in de comments, ik ben benieuwd!

Comments

comments

7 gedachten over “Mijn doel voor de maand maart

 1. Leuk, ik probeer deze maand te starten met de moestuin, prepareren voor de zomer. Maar eerst moeten de werkmannen die om het huis heen werken verdwijnen 😉

 2. Leuk dat je het ook zo’n ontspanning vind om in de tuin te werken, ik heb dat namelijk ook dat ik het heerlijk vind om wat in de tuin te doen

  Zodra het weer opknapt ga ik er ook aan beginnen, laat de lente maar komen…

  Fijne avond Yvonne

  Liefs Marianne

 3. Nou vandaag is rot weer. Hier regent behoorlijk hard op moment. Van mij mag het de lente komen. Leuk dat je tuin gaat doen. Ik ben geen boeken fans. Veel succes voor later in de tuin gaat snoeien. Ik heb geen tuin. Bij mij staat leeg in poten. Maart kunnen nog vriezen. Ik wacht wel mee.
  Fijne dag Yvonne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *