Disclaimer

Alle teksten op mamaschatje.nl zijn geschreven door mij, Yvonne, eigenaresse van mamaschatje.nl, anders wordt het aangegeven. De teksten zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden door anderen, tenzij hier toestemming voor gevraagd is.  Hetzelfde geldt voor alle foto’s.  Foto’s van mijn gezin mogen niet zonder toestemming op andere sites geplaatst worden. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Mamaschatje is een persoonlijk blog. Op deze site kun je persoonlijke meningen tegenkomen. Deze meningen worden niet verkondigd om anderen te beïnvloeden of te beledigen. In de reacties onder de verschenen artikels kunnen ook meningen voorkomen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de reacties van andere mensen.

Er kunnen advertorials op mamaschatje voorkomen. Deze advertorials schrijf ik alleen als ik werkelijk achter het product of de webshop van de advertorial sta. De advertorials zijn altijd eerlijk. Een advertorial plaats ik alleen als het passend is bij mijn blog.

Heb je nog vragen na het lezen, neem dan contact op via het contactformulier. Deze zal ik spoedig beantwoorden.