Persoonlijk

30 Day Blog Challenge NL: De inhoud van mijn tas

De inhoud van mijn tas

De derde opdracht van de 30 Day Blog Challenge NL. De inhoud van mijn tas. Aan mijn tas zie je dat ik voorbereid ben. In een aantal dingen dan. Mijn tas is niet heel vol, ik maak hem regelmatig leeg, want als ik teveel mee neem kan ik niks meer terugvinden en ik heb er een hekel aan dat ik overal mijn tas zowat moet omkiepen om iets te kunnen pakken wat ik op dat moment nodig heb.

Mijn tas:

WP_20160803_20_49_22_Pro

Zoals je kunt zien ben ik verslaafd aan lippenbalsem, die heb ik altijd en overal bij me. Ook in mijn broekzak trouwens, maar stel dat ik die verlies of vergeet heb ik dus 2 reserve exemplaren in mijn tas. Lippengloss heb ik ook 2 stuks van bij me. Ik gebruik niet zoveel make up maar soms vind ik een kleurtje op mijn lippen mooi.

Mijn handen komen veel in het sop, door mijn werk als huishoudelijke hulp. Daarom heb ik altijd desinfecterende gel bij me en handcrème. De handcrème gebruik ik regelmatig, de desinfecterende gel soms. Nu ik vaste klanten heb weet ik wat ik kan verwachten, als ik invaladressen heb, neem ik ook altijd plastic werkhandschoenen mee, je weet nooit wat je aantreft..al valt het meestal reuzemee hoor ;).

In mijn tas zit ook altijd kauwgom. Ik haat het als ik denk dat ik geen frisse adem heb of een vieze smaak in mijn mond, dus kauwgoms mogen niet ontbreken.

In mij tas zit ook altijd een opvouwbaar tasje, wel zo handig voor onverwachte boodschapjes, het is zonde iedere keer een plastic zakje te moeten kopen, thuis doe ik daar niks meer mee, dit tasje wordt dus veel gebruikt.

Ook in mijn tas een dispenser met zakjes om de uitwerpselen van mijn hond mee op te ruimen, wel zo fijn een schone stoep. (deed iedereen dat maar)

Tijdens mijn werk heb ik de laatste tijd als ik buk weleens last van brandend maagzuur, vandaar dat ik Rennies bij me heb en voor het geval dat ik hoofdpijn heb neem ik altijd een paar paracetamolletjes mee.

Verder neem ik mee in mijn tas: mijn telefoon, daar zitten ook mijn rijbewijs en pinpas bij en mijn sleutels.

 

Wat neem jij allemaal mee in je tas? Veel te veel of alleen het hoognodige?

 

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

 

Comments

comments

12 gedachten over “30 Day Blog Challenge NL: De inhoud van mijn tas

    1. Erg leuke challenge ja! Mijn tas is klein, daarom kan er niet zoveel in. Ik merkte nl dat ik de helft van mijn tasinhoud nooit gebruikte en hij werd steeds zwaarder. Dus klein tasje gekocht met alleen het hoognodige en geen weekendtas meer aan mijn schouder 😉

  1. Leuk om even in je tas te neuzen! Bij mij ook altijd veel lippenbalsem en ook hetzelfde opvouwtasje. Heel handig en goed nu ze geen tasjes mee gratis meegeven in de winkels

  2. Leuk, ik doe ook mee aan de #30DayBlogChallengeNL en ik vind dit één van de leukste onderwerpen. Het is net zoiets als bij mensen binnen kijken vind ik (guilty pleasure). Mijn tas is groot zodat ik er zoveel mogelijk in mee kan nemen, ik sjouw me dan ook altijd een breuk, haha.

    1. Ha ha, dat was ik dus helemaal beu en daarom heb ik nu een klein tasje waar echt maar weinig in kan. Oh ik kijk ook uit naar de blogjes van het binnen kijken in huis, ook zo leuk :).

  3. Zo dat is zeker veel in tas. Mijn tas zit ook opvouw bare paraplu erin. Dat vind ik makkelijk. En geen lippen balsem. je bent zeker verslaafd. Dat had je toen gezegd. Haha.. En ook opvouw tas zit ook erin. Jou tas ziet leuke inhoud. Maar ik heb beetje grotere tas als jij. Als ik jas draagt dan heb ik geen tas bij me. Dan gaat in mijn jas. Zonder paraplu dan. Bij jou zie ik geen papier zakdoekje. Bij mij wel.

    1. Alleen als ik verkouden ben neem ik papieren zakdoekjes mee. Oh een paraplu is ook wel handig en erg vaak nodig de laatste tijd. Ik heb daar niks aan, rijd meestal op mijn snorfiets dus dan kan ik geen paraplu opsteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *