Lifestyle

De 4 leukste films die ik afgelopen maand zag.

De 4 leukste films die ik afgelopen maand zag.

Wij kijken graag films en vooral sinds we Netflix hebben. Afgelopen maand zagen we weer veel mooie, leuke en grappige films waarvan ik er graag een paar met jullie wil delen. Dus hierbij de 4  leukste films die ik afgelopen maand zag:

 

Tallulah

Deze film gaat over een jonge vrouw die leeft in een busje. Ze probeert te overleven samen met haar vriend. Haar vriend vind het leven te zwaar als zwerver en verlaat haar. Tallulah komt terecht bij een moeder van een kleine peuter die een oppas zoekt. De moeder is niet erg met haar kind bezig, ze is bezig met zichzelf en het afspraakje wat ze heeft. Als Tallulah slaapt komt de moeder terug en wil Tallulah weggaan maar het kindje begint hierom vreselijk te huilen en sterkt haar armpjes uit naar haar. Op dat moment besluit Tallulah het kind mee te nemen. Ze gaan samen naar de moeder van haar ex-vriend die denkt dat ze de oma is van het kind. Tallulah haalt zich natuurlijk allerlei problemen op de hals, vooral als blijkt dat ze gezocht wordt voor ontvoering.

In deze film word mijn sympathie gewekt voor Tallulah. Dat terwijl ze eigenlijk  iets doet wat echt niet kan, maar wat wel  heel goed bedoelt is. De moeder van het kindje komt zeer nalatig over en dus begrijp ik haar keuze als ze het kindje mee neemt wel een beetje.

The fundamentals of caring

Deze komedie gaat over Ben, een gepensioneerde schrijver die na de scheiding van zijn vrouw verzorger wordt. Na een opleiding van 6 weken ontmoet Ben zijn eerste klant, Trevor, een jongen van 18 jaar die nogal onbeschoft is. Hij zit in een rolstoel vanwege spierdystrofie. Trevor verlaat het huis zelden, maar is nogal onder de indruk van bepaalde plaatsen in het land die hij gezien heeft in het nieuws. Ben neemt hem mee op pad en samen bezoeken ze deze bijzondere plekken. Uiteindelijk maakt deze reis veel emoties los bij beide.

Chef

Een heel gezellige en vrolijke film over een man die als passie koken heeft. Doordat hij in het restaurant waar hij chefkok is niet kan doen wat hij wil ontstaat er een conflict met zijn baas. Het loopt helemaal uit de hand als er een recensie verschijnt over het restaurant en het menu en vooral als de kok Twitter ontdekt.

Echt een vrolijke film waarbij je smaakpapillen wel beginnen te werken.

Intouchables

Een Franse film over een rijke man met een dwarslaesie die een persoonlijk verzorger nodig heeft en kiest voor iemand met een grote mond die liever heeft dat de rijke man zijn papiertje tekent om zijn uitkering te ontvangen dan echt aan het werk te gaan. Uiteindelijk gaat hij toch voor hem zorgen  en dit gaat niet altijd van een leien dakje.

Het is in deze film mooi om te zien hoe 2 mensen uit 2 totaal verschillende werelden met elkaar omgaan en uiteindelijk vrienden worden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

 

Dit is een deel van de films die wij afgelopen maand hebben gezien. Heb jij nog leuke grappige of mooie films gezien? Ik ben er benieuwd naar, laat het me weten in de comments.

 

Comments

comments

Een gedachte over “De 4 leukste films die ik afgelopen maand zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *