Lifestyle, persoonlijk

afgelopen week: pakjesavond

Wij hadden uiteraard een spannende week, de week van pakjesavond..

Maandag

Maandag deden we zoals altijd de boodschappen, samen met opa en oma. Marc vindt dat heel leuk en gaat altijd met opa mee naar de bakker waar hij een koekje krijgt. na de boodschappen werd Marc erg moe en een beetje hangerig, misschien toch nog een beetje ziek na afgelopen zondag? Ik installeerde hem met zijn kussen en deken op de bank en hij keek de film ‘The Lorax’. Hij heeft deze al heel vaak gezien, maar hij verveelt hem nog niet. Intussen deed ik wat sollicitaties en wat onderzoek naar opleidingen. Niks gevonden aan opleidingen, maar wel een aantal sollicitaties weggedaan. Dus nu afwachten…

Dinsdag

Dinsdag werd ik gebeld door een werkgever. Nou ja, werkgever, het is eigenlijk een bemiddelingsbureau voor mensen die een huishoudelijke hulp zoeken en huishoudelijke hulpen. Ze hadden 3 adressen voor mij in de buurt! Daarna kreeg ik een mail van een thuiszorgorganisatie waar ik had gesolliciteerd of ik vrijdag as. op gesprek wil komen. Graag zelfs!

Woensdag

Woensdagochtend is het sinterklaasviering op de peuterspeelzaal. Eerst knutselden we een sinterklaasmuts. Daarna gingen we naar ene andere ruimte waar een stoomboot stond met voor elk kindje een cadeautje, een meetlat. (die wij als ouder zelf hebben mogen maken)

Later zijn we in de bibliotheek geweest waar Sinterklaas kwam voorlezen!

Donderdag

Donderdag is Marc naar de peuterspeelzaal geweest en hij kwam stuiterend terug. De laatste dagen wordt hij steeds drukker en drukker. Hij luistert steeds minder goed, ik denk dat het de spanning is van het Sinterklaasfeest!

Vrijdag

Vrijdag had ik mijn sollicitatiegesprek en was Marc bij mijn ouders, waar hij ook heel erg druk was!

Mijn sollicitatiegesprek ging goed! Ik ben aangenomen en ga op korte termijn beginnen met werken. Ik word huishoudelijk hulp bij particulier. Dit zijn voornamelijk oudere mensen, die veel niet meer zelf kunnen, maar hier in Tilburg kunnen ook andere mensen hulp krijgen met korting. Dus het kunnen ook jongere gezinnen zijn bijvoorbeeld.

Zaterdag

Zaterdag is de grote dag voor onze boef. Pakjesavond!! Het was echt geweldig! Een vriendin van me was strooipiet, gooide een heleboel pepernoten naar binnen en had de cadeaus in de gang gezet. Marc was blij verrast en ook wel een beetje geschrokken van het strooien, het bonken op de deur. Zelf was ik ook geschrokken, terwijl ik zag aan de lichtval onder de spleet van de deur dat ze er was

Marc werd goed verwend met een werkbank van Smoby, een grote hijskraan van 120 cm met afstandsbediening, racebaan, raceauto’s, verrekijker en walkie talkies.

Zondag

Zondag werd Marc nog eens verrast door de Sint. Die had ook cadeaus gebracht bij opa en oma. Daar hebben we ook lekker gegeten en een gezellige middag gehad.

Leave a Reply