Lifestyle

5 Dingen waar ik me aan erger

5 Dingen waar ik me aan erger

 

Af en toe is klagen heerlijk. Elke Nederlander doet het, dus ik dacht: waarom zou ik niet eens even lekker mogen klagen. Daarom bij deze 5 dingen waar ik me aan erger!

 

 1. Weggebruikers, of beter gezegd: wegmisbruikers! Niet alle mensen in het verkeer zijn irritant, maar wat kan ik me ergeren aan het gedrag van een aantal mensen op de weg. Vooral weggebruikers die zonder te kijken uit parkeervakken rijden, automobilisten die zomaar op de fietsstrook gaan stil staan of die ineens de autodeur open gooien of zonde richting aan te geven ineens afslaan, terwijl ik daar fiets. Oh iedere dag opnieuw maak ik dergelijks mee. Echt een wonder dat ik nog niet zo vaak aangereden ben, al is het wel een paar keer gebeurd en goed afgelopen.
 2. Mijn buren. Het huis naast ons is gekocht door een stichting die mensen met een psychiatrische achtergrond helpen om zelfstandig te wonen. Er woont iedere keer maar een persoon, maar die ene persoon kan voor veel overlast zorgen. En die overlast is dus ’s nachts. Geen van deze cliĆ«nten van deze stichting heeft een normaal dag- en nachtritme en dus slapen wij sinds dat zij hier naast wonen een stuk slechter dan tevoren. Voor ons een reden om ons heel erg te irriteren.
 3. Tv reclames. Echt een reden voor mij om amper televisie te kijken, de reclames worden naar mijn zin veel te lang en veel te vaak uitgezonden. Lang leve Netflix en interactieve tv dus.
 4. Afval op straat. Vooral in de zomer wordt hier veel op straat gedumpt. Vooral blikjes en flesjes van drinken. In de speeltuin hier verderop in de straat staan 4 afvalbakken en denk maar niet dat iedereen zijn afval daar netjes ingooit. Aso’s! In het park is het helemaal raak. Daar drijft zelfs een hoop afval in de vijvers. Echt jammer dat er mensen zijn die zo met onze natuur omgaan.
 5. Mijn wekker! Het meest irritante van wakker worden is wakker worden van de wekker. Ik heb liever dat mijn zoon 5 minuten van te voren wakker is en mij wakker maakt dan dat ik dat vervelende geluid van de wekker moet aanhoren. Zo zonde als ik net lekker lig te slapen.

clock-1274699__340

Bron foto: Pixabay

 

Dit zijn mijn grootste irritatiepunten. Herken je er iets van? Waar erger jij je nou echt enorm aan?

Comments

comments

5 gedachten over “5 Dingen waar ik me aan erger

 1. Oowh wat vervelend dat het huis naast jullie is gekocht om mensen weer terug te krijgen in de maatschappij. Kan me heel goed voorstellen dat jullie daar veel last van hebben. Wij hebben Marokkaanse buren, en die kunnen me toch een partij herrie maken… opvoeden? Daar hebben ze ook niet van gehoord!

  1. Oh dat is ook echt heel vervelend! Het huis naast ons is nu even leeg en we genieten van de rust. Al is het voor even. Hopelijk gaan de kids snel het huis uit, bij je buren, dan is het wat rustiger. of zijn ze nog erg jong?

   1. Helaas… ze zijn net 9-7-4 ofzo… en het is daar ook altijd zoete inval he….. hahaha nouja soms mogen we niet klagen, krijgen we heerlijke verse stokbroden of van die echte Marokkaanse koekjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *