Persoonlijk

Persoonlijk: 5 dingen die je nog niet wist over mij..

5 dingen die je nog niet wist over mij.

 1. Rustig aan doen kan ik niet. Als ik iets wil doen of ga doen, doe ik het en rustig aan doen kan ik niet. Bijna altijd ben ik bezig, heb bijna geen geduld om rustig te zitten, maar bedenk altijd wel iets wat ik nog moet doen. Als ik iets doe, doe ik het ook altijd snel, zodat ik nog heel veel tijd over heb om nog meer te doen.
 2. Ik heb een rijbewijs, maar durf eigenlijk niet zo goed auto te rijden. Het is best wel iets waar ik me voor schaam, dat ik niet graag auto rijd. Mijn rijbewijs heb ik gehaald op mijn 28ste na aandringen van mijn ouders en mijn vriend. Daarna kocht ik meteen een auto, maar nadat deze weg ging, vanwege te hoge kosten aan de auto, heb ik nooit meer een andere auto gewild en heb ik ook nooit meer gereden. Ik voel me veel prettiger op mijn fiets en brommer.
 3. Ik ben een flapuit. Alles wat ik denk flap ik eruit zonder nadenken. Soms best wel lastig als je naderhand spijt hebt omdat je het beter niet had kunnen zeggen of beter anders had kunnen formuleren.
 4. Ik ben een bangerik. Het is soms zo irritant, maar ik ben heel vlug bang. Bang in het donker als ik de straat over moet, bang om ruzie te krijgen, als ik sirenes hoor ben ik ook weleens bang. Bang dat er iets ergs is, dat er iets met een van mijn ouders is of van mijn gezin.
 5. Ik wil mijn ogen nog een keer laten corrigeren. Vanaf dat ik 10 maanden was kijk ik scheel. Eerst met beide ogen, na vele jaren een bril dragen, afplakken met pleisters, vele oogarts bezoekjes, konden mijn ogen recht gezet worden toen ik 23 jaar was. Dit vond ik doodeng maar heb het wel gedaan. N ben ik 36 jaar en staan mijn ogen weer niet meer recht, één oog staat naar binnen, het wisselt steeds welke en dit zou ik graag nog eens willen laten corrigeren. En dan hoop ik dat er langer resultaat te zien is.

o_1a9io5keqra3to92raep15u47_new

 

Comments

comments

8 gedachten over “Persoonlijk: 5 dingen die je nog niet wist over mij..

 1. Ik kan ook niet stil zitten. Maar als avond is dan neem ik rust. Overdag ben ik onrustig. Jij ook al. Ik weet het is. Ach je durfde eigenlijk haast nooit auto rijden. Oei dat is niet zo best. Je moet wel af en toe gebruik nemen. Anders word helemaal niks meer. Je neemt liever fiets of brommer. We kunnen samen hand geven. Ik ben ook bang in donker te lopen. Tegenwoordig lopen in donker tuig. Brrr…. Je hoort zoveel nare verhalen. Wat vervelend voor je ogen. Misschien moet met dokter over hebben. Dan geeft voor beter uitleg. Dan ben je gerustgesteld. Denk maar over na.
  Jullie ook fijn weekend gewenst.

 2. Wat geinig om te lezen! Had ik zo zelf geschreven kunnen hebben. Alleen heb ik niet zo gauw spijt van wat ik zeg. Als ik het lullig over vind komen achteraf, verklaar ik mezelf gewoon nader op een nette manier hihi.

 3. Oh, dat van het auto rijden vind ik helemaal niet iets om je voor te schamen! Ik heb mijn auto rijbewijs nu een jaar en ik voel me er nog steeds niet erg prettig bij. Ik heb nog maar één keer in mijn eentje gereden (en ik was waanzinnig trots op mezelf). Ik heb van tevoren helemaal op google gekeken hoe de parkeerplaatsen eruit zien. Want dat file parkeren is echt een ding (maar ook gewoon voorin parkeren als het krap is).

  Ik rijd wel al veel langer motor. En daar voel ik me veel beter op. Dat is echt vertrouwd. Maar dat gevoel heb ik dus niet in de auto. Ik schaam me er niet voor. Het is zoals het is. Ik ben juist wel trots dat ik in één keer mijn auto rijbewijs heb gehaald. Ik weet dat ik het dus kan. Maar dat vertrouwen in mezelf moet nog komen.

  1. Wat goed dat je in een keer je rijbewijs gehaald hebt. Cool dat je motor rijdt! Mensen hebben altijd commentaar op het feit dat ik niet prettig auto rijd. Daardoor schaam ik mij wel. Je hebt wel gelijk hoor dat schaamte niet nodig is. Toch gebruik ik vaak als reden dat mijn vriend de auto nodig heeft om op zijn werk te komen en dat ik daarom altijd fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *