Lifestyle

#30DayBlogChallengeNL: 5 bloggers die ik volg

5 Bloggers die ik volg

 

Weer een onderwerp van de #30DayBlogChallengeNL, bedacht door Hare Maristeit. 5 Bloggers die ik volg. Wel leuk om over te vertellen. Wel moet ik er bij zeggen dat ik wel eens verander van blogs die ik volg. Ik ontdek weleens een nieuw blog wat ik graag volg, en helaas heb ik niet genoeg tijd om alles te lezen wat ik zou willen. Ook reageer ik graag op blogs, maar doe dat ook niet bij alles wat ik lees. De blogs nodigen niet altijd uit om te reageren ook al is de tekst erg interessant. Een reactie zoals: leuk! of Interessant! voegt niks toe naar mijn mening, dus deze reactie zal ik niet gauw neerzetten.

Een van de blogs die ik al lang volg vanaf het begin dat ik blog is:

Yova.nl

Dit blog is van Ferry en Jacqueline en gaat bijna altijd over dieren en over uitstapjes. Erg mooie fotoverslagen en leuke weetjes bij de foto’s maken het een erg mooi blog om te volgen. Ook leuk vind ik dat Jacqueline een heel trouwe volgster is die altijd een lieve reactie neerzet waaruit blijkt dat ze echt met je meeleeft. Deze blog verdient daarom echt een eerste plaats.

Simple Thoughts

Deze blog ontdekte ik pasgeleden, had ik hem maar eerder gezien. Het is een blog met veel verhalen over de hond van de schrijfster Candy. Erg leuk om te lezen omdat ik zelf een echte hondenliefhebber ben en ook graag wat over onze hond schrijf, daarin ben ik dus niet de enige.

Meisje-eigenwijsje

Meisje-eigenwijsje, een mamablog met ook persoonlijke verhalen die ik erg mooi vind om te lezen. De schrijfster hiervan, Nicole, schrijft ook over haar gevecht tegen de kilo’s en deelt recepten, shoplogs, winacties, lifestyle-artikelen, echt van alles wat interessant is. Wat ook leuk is om te weten: samen met 3 andere bloggers organiseert Nicole elke zaterdag een blogfeestje. Daarbij kun je elke week links achterlaten naar je eigen blog en ontdek je weer nieuwe blogs die de moeite waard zijn.

Koreandutchgirl

Een vrolijk, gezellig blog met persoonlijke verhalen, alles wat ze doet en meemaakt vertelt ze op haar blog. Geillustreerd met heel mooie foto’s. Insoon, zo noemt ze zichzelf is geadopteerd vanuit Korea, vandaar de naam van haar blog. Ze heeft 2 schattige konijnen als huisdier en als hobby lezen. Ze leest dan ook ontzettend veel en vertelt hier ook over op haar blog.

Everyday-life

Everyday-life is de site van Nicole, een mama van een zoon en zwanger van hun tweede kindje. Nicole vertelt alles over het moederschap en over haar persoonlijke leven. Erg leuk vind ik mamablogs, omdat ik zelf ook een moeder ben en onze interesses liggen dus dichtbij elkaar. Daarom vind ik het blog van Nicole erg boeiend om te lezen.

Verder volg ik nog meer leuke en boeiende blogs die ik ook graag vermeld:

Beineffable: Een erg boeiend blog van 2 dutchies (zoals ze zichzelf noemen) die houden van reizen.

Worldofsanshine: Blog van Sandra die vertelt over de sieraden die zij maakt en verkoopt in haar eigen webwinkel.

Leukelogjes: Blog van Marianne, die ik al langere tijd volg. Ze vertelt over haar leven en vaak over haar lieve huisdieren: haar poezen.

Judithoriginal: Judith heeft deze blog pas, over van alles wat haar bezig houd, van sport tot politiek. Ik ken Judith al van een eerder blog en deze nieuwe ga ik ook zeker volgen.

Er zijn overigens nog veel meer leuke blogs die ik zeker eens per week bezoek, er zijn zoveel leuke blogs.

 

Nu ben ik benieuwd: wat zijn jouw favoriete blogs en wat voor blogs lees jij het liefste?

 

kaboompics.com_Rhipsalis plant on wooden desk

 

Comments

comments

16 gedachten over “#30DayBlogChallengeNL: 5 bloggers die ik volg

    1. Graag gedaan Sandra. Ik vind het leuk om te zien hoe jij die mooie sieraden maakt. Zeker de moeite waard om de andere blogs eens te bezoeken.

  1. Ik werd door Anita erop gewezen dat je mij hebt genoemd. Wat super leuk om te lezen dat je graag op mijn blog komt. Ik waardeer het ook enorm dat je elke week met ons blogfeestje meedoet. Mede door jouw enthousiasme een groot succes

    1. Jullie blogfeestje geeft bekendheid aan meer bloggers en dat is ontzettend leuk, dus ja ik doe graag mee. Daarbij kom ik ook graag op jouw blog, je bent open en eerlijk en dat vind ik leuk om te lezen. Sommige blogs zijn erg commercieel en vol met gesponsorde artikelen, daar houd ik dan weer niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *