Persoonlijk·Vakantie

4 Uitstapjes die ik deze vakantie zeker wil maken

4 Uitstapjes die ik deze vakantie zeker wil maken

In augustus, de 15de om precies te zijn begint mijn vakantie. Marc heeft er dan al 3 weken op zitten, als schoolgaande kleuter heeft hij 6 weken vakantie. De eerste 2 weken passen opa en oma op hem, zij hebben dan ook al leuke uitstapjes bedacht om met hem te doen. Mijn vriend heeft 4 weken vakantie, die is een weekje eerder als ik aan de beurt om tijdelijk afscheid te nemen van zijn collega’s.

Vorige zomer gingen wij weg, zoals de meeste vakanties, alleen deze zomer blijven wij thuis. De grootste reden hiervoor is dat wij hard een nieuwe auto nodig hebben, daar hebben we dan ook goed voor gespaard. Mijn vriend is op dit moment zoekende, niet naar zomaar een auto, hij heeft een bepaald merk in gedachte en een bepaald type. Hopelijk eindigt zijn zoektocht spoedig, want dan kunnen wij leuke uitstapjes gaan maken deze vakantie.

Echt, ik heb niet veel wensen zolang we samen zijn en het zonnetje schijnt. Ik ben vrij snel tevreden. Ver van huis hoeft van mij niet zo nodig, ik heb snel heimwee en zelfs als we een weekje op een vakantiepark in Nederland doorbrengen krijg ik na een aantal dagen wel weer verlangen naar huis. Niet dat ik niet geniet van op vakantie gaan, ik vind het fijn er even uit te zijn, maar thuis vind ik het ook heerlijk.

(als we de nieuwe auto hebben kunnen we ook echt de snelweg op, met het oude ding wat we nu hebben kan dat niet)

4 Uitstapjes die ik komende vakantie zeker wil maken:

De Efteling

We wonen er vlakbij en toch komen we er niet heel erg vaak, dit heeft voornamelijk te maken met de prijs. Ik vind zo’n dagje erg duur. Nu we tickets hebben via de spaaractie van Albert Heijn hebben we geen reden meer om niet te gaan, dus het gaat er zeker van komen. Echt een leuk park dat wel! Vorig jaar heeft Marc er zo van genoten, dus ik heb nu al helemaal zin om te gaan :)

Julianatoren

Dit pretpark heb ik als kind bezocht en ik, en mijn ouders, weet nog dat ik het er geweldig vond. Marc is nu 4 jaar en ik denk dat het voor hem ook heel leuk is. Vooral nu hij op televisie ’s morgens kijkt naar Julia en Jul is hij al helemaal enthousiast.

Het safaripark Beekse Bergen

Ook vlakbij huis en zeker de moeite waard. We zijn er al vaker geweest en het is elke keer weer een ontzettend leuke dag. Marc vond het de laatste keer ook geweldig. Je kunt de wandelsafari doen, de bootsafari, bussafari en de autosafari ( die laatste gaan we dus niet doen met de nieuwe auto). Een goedgevulde dag dus.

Naar de zee

Wij wonen niet dichtbij de zee maar ik kom er graag. Heel graag zelfs. Doe mij maar een dagje strand. Niet om te zonnen, maar meer om te wandelen, pootje baden, zandkastelen te bouwen en te luieren en uit te waaien.

4 Uitstapjes die ik deze vakantie zeker wil maken

 

Wat zijn jouw plannen voor komende zomer? Zijn er uitstapjes die je perse gemaakt wil hebben?

 

 

 

Comments

comments

8 gedachten over “4 Uitstapjes die ik deze vakantie zeker wil maken

  1. De zee kom ik ook heel graag! En de Efteling wil ik ook nog wel graag heen. De julianatoren is echt super leuk voor kinderen in deze leeftijd! Wij hebben een abbonement dus zijn er regelmatig te vinden!

    1. Wat leuk dat jullie een abonnement hebben op Julianatoren! Ik zou graag een abonnement op de Efteling hebben, maar ik vind het duur. Per maand kost dat 15,00 per persoon. Vind ik echt wat te duur.

  2. Mijn man heeft nu al vakantie, beetje vroeg maar goed… wij gaan leuke dagjes weg . Zijn al naar 2 pretparken geweest. Mijn zoontje wil heel graag naar de Efteling, maar hij is nog net iets te jong en is ook uren rijden voor ons…..
    Julianatoren zijn we nog nooit geweest. Wij willen wel naar het strand maar nu is het water helaas nog te koud… misschien komt dat nog.

  3. Ooh, wij zijn ook dol op de Julianatoren! Echt een aanrader :) Beekse Bergen gaan we deze vakantie een weekendje naartoe. De eerste keer.. Ben benieuwd! Efteling trekt me (nog) niet. Dat komt denk ik nog wel. Verder gaan we weer een weekje naar Ponypark Slagharen. Ook een aanrader 😉

  4. Hopelijk komt die auto inderdaad snel zodat je alle uitstapjes kunt maken op je lijstje. Voor mij zitten er geen grote uitstapjes in deze zomer,helaas. Vanwege mijn zware zwangerschap. Maar kleine eenvoudige uitstapjes zoals een uurtje naar de kinderboerderij, bibliotheek, markt of winkels is al een leuk uitje. Mijn grootste uitstapje waar ik naar uitkijk is mijn uitstapje naar het ziekenhuis, om onze tweede dochter te ontmoeten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *